Digte

Himmelgåder

Moltke malede nordlys
Venus passerede solen
nok at undres over
himmelgåder

Mørket om natten
lyset om dagen
nok at undres over
himmelgåder

Mørke skyer kan
være farlige som løver
nok at undres over
himmelgåder

Lyse skyer kan
være blide som lam
nok at undres over
himmelgåder

Kan løven og lammet
være sammen ja
nok at undres over
himmelgåder

Farvespil som et galleri
himmelen er fantastisk
nok at undres over
himmelgåder

En dag skal jeg gå der
himmel gå der
nok at undres over
himmelgåder

nr 22072012

Baggrund:
Birgit gav mig sidste fødselsdag et besøg på Fuglsang Kunstmuseum til ”Himmelgåder”. Siden har jeg set Venuspassagen og den anden dag skrev DMI om himmelgåder. Så denne søndag morgen skrev jeg min Himmelgåder, kiggede ud af vinduet, så skyerne og tog tre billeder. Da jeg kom ind og så dem, opdagede jeg noget. Så her er en lille himmelgåde – kan du finde ”personen”…